CYPRUS HEERLEN

CYPRUS HEERLEN Bezorglijn

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2441 beoordelingen
15 aug 2019 om 20:43 Goed eten
14 aug 2019 om 1:20 Ontzettend lang moeten wachten (2 uur) En er zat een haar in mijn eten... het eten was overigens wel warm en lekker! (Tot dat de haar werd ondekt)
13 aug 2019 om 19:08 Eten lekker tevreden
12 aug 2019 om 20:36 Desondanks de reviews over de bezorging, was het eten binnen de aangegeven tijd geleverd en goed warm. Enige nadeel, hoeveelheid knoflook op kapsalon had niet gehoeven. Pak niet de kapsalon als je niet van veel knoflook saus houdt.
11 aug 2019 om 20:39 Nog steeds niks ontvangen na 120 min... maar moet wel al beoordelen bij deze....
11 aug 2019 om 19:31 Nette bezorging, eerder dan men gezegd had (totaal 50 minuten), lekker eten, alleen was men de salade vergeten. Maar na een belletje naar Cyprus werd de salade alsnog geleverd. We zijn zeer tevreden!
11 aug 2019 om 3:34 Bestelling was niet compleet drinken miste saus miste pizza was slecht belegd ma smaakte verder wel goed
10 aug 2019 om 22:21 Bezorgtijd kon niet verder dan 90min maar op een paar minuten na hebben wij 2uur gewacht. - frieten waren koud, zacht/slap - salade kids menu geen ananas en omdat het in de verpakking zit, warm, slap, goor - vlees was overgaar en koud - smaak dürum ok
10 aug 2019 om 22:12 Ik vindt het belangrijk dat je geen buikpijn overhoudt van besteld eten
8 aug 2019 om 8:57 Bezorgen duurde helaas veelste lang maar het eten was super zoals altijd
7 aug 2019 om 19:06 We hadden 1 kapsalon shoarma en 1 kapsalon doner besteld we kregen 2 kapsalons doner!! Ik lust geen doner dus heb ik maar een eit je gebakken en heeft me vriend die van mij ook maar opgegeten. Bester hier nooit meer!
7 aug 2019 om 0:54 Jammer van het lange wachten tot de kapsalon er was (ruim 2 uur op gewacht), maar smaak en temperatuur was er gelukkig niet minder om